Januari 2021

Vilken fantastisk start på vintern! Åre har levererat skiddagar utöver det vanliga denna jul & nyårshelg. Vi har bra med snö och solen har visat sig i en veckas tid vilket resulterat i fantastiska ljusa dagar. Eftersom det kom ytterligare nya restriktioner inför jul att förhålla oss till så ändrar vi tillfälligt våra öppettider mellan 11 – 31 januari. Vi har anpassat vår verksamhet och följer strikt FHM & regeringens alla restriktioner och rekommendationer för covid-19. Ta hand om varandra!

Restaurangen
Alla dagar tom 25 april (stängt tor 22 april)
10 – 15  Lunch/fika, drop in
Fre – Lör
17 – 20  Kvällens meny / barnmeny, bordsbokning
En fast trerättersmeny serveras och varierar från kväll till kväll. Rätterna är inspirerade från skogen,vildmarken eller havet och varierar från kväll till kväll.

Hotellet Fre – sön men uthyrning av våra stugor/lägenhet med självhushåll alla dagar.

Hotellrum & stugor/lägenhet, kika här
Vintermys, 2-dagars deluxpaket, kika här

Har du möjlighet att komma upp i januari så kika gärna på vårt 2-dagarspaket Vintermys som inkluderar boende med ski in/out i dubbelrum, frukost & middag och tillgång till relaxavdelning med bastu & varma utomhusbad. Föredrar du längdåkning ligger Ullådalens naturreservat precis nedanför oss och här finns både längdspår och turleder. Tips! Ta en längdtur bort till Lillåstugans våffelbruk och stanna för en fika!

Välkommen till Buustamons Fjällgård & Åre!

 

 

 

 

This entry was posted in Erbjudanden. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.