Vandra Buustamons Fjällgård
IMG_3013

Bo unikt på Åreskutan

Hos oss råder total avkoppling, långt ifrån vardagens stress

Buustamon 732 möh har en fantastisk natur och en mängd aktiviteter precis runt knuten. I restaurangen, framför brasan, serveras härliga frukostbufféer, smakfulla luncher och fantastiska middagar. Maten är inspirerad av fjällets delikatesser och lokala råvaror.

På Buustamon finns 12 rum och totalt 26 bäddar med olika inredning. Här finns 3 dubbelrum med dubbelsäng, 5 tvåbäddsrum med väggfasta våningssängar (120cm breda), 2 tvåbäddsrum med familjesäng (120cm bred nertill och 90cm upptill) och slutligen 2 tvåbäddsrum med trippelsäng (samtliga med 90cm breda sängar).

På sängen väntar en skön morgonrock och tofflor att tassa runt i. Hos oss är det som att bo hemma – fast borta. Dusch och toalett hittar ni i korridoren precis som i svunnen tid. Våra gäster har tillgång till vår relaxavdelning med bastu och varma utomhusbad varje eftermiddag.

För de som önskar ett mer avskilt boende, med möjlighet till självhushåll, finns vår stuga och lägenhet, Buustundra och Buuslya att tillgå med hög standard. Även vårt nytillskott Buusnästet som är en 25 kvm liten minisvit med vardagsrum, pentry, toalett/dusch och sovrum med bredare säng (140cm bred nertill och 90cm upptill). Med dem inräknade kan vi ta emot grupper på upp till 40 personer. Buustamon är perfekt för gruppen på 8-40 personer som vill ha ett helt ställe för sig själva, bokningsbart året om.

Buustamon passar även privatpersoner, vinter som sommar. Fira julen i Åre hos oss med nära och kära, eller kom upp under sportlovet och få allt serverat på ett och samma ställe. Juni-okt tar vi emot vandringsgrupper och jaktsällskap som önskar logi och härliga middagar samt efter ett ökat intresse ordnar vi även Fjällbröllop i Åre.

Priser privatpersoner

Priser konferens