Relax, bad & middag, tis-tor v.2-5

Tiden springer iväg och vi är nu inne i Januari månadIMG_3013! Idag är det -16 grader och en gnistrande klar vinterdag. Vi har nu öppet för lunch alla dagar i veckan kl. 11-15, även om Rödkulleliften är stängd!
Då serverar vi en extra lyxig 2-rätterslunch som alternativ. Gör en utflykt upp till Ullådalen, ta en promenad förbi  Buustamon och pausa för en långlunch. Här kan ni sitta länge i lugn och ro framför brasan och bara njuta…Mys framför brasan2

Våra hotellgäster njuter av skidåkning på längden och tvären,  kommer sedan in i värmen _RON6569_1024pxoch njuter av bastu och varma utomhusbad medan kockarna förbereder en god middag. Vill du hitta på något extra mysigt och är i krokarna så har vi finfina priser på boende, kika på onlinebokning hotell. Boka in en övernattning med bastu, bad och middag med nära och kära – det är ni värda!

I restaurangen erbjuder vi för 3:e året i rad vårt populära Fjällpaket, tisdag-torsdag 12 januari – 4 februari. Vi bjuder på bastu och varma utomhusbad från kl. 16 och därefter serveras en 3-rättersmeny, allt för 495/person och menyn varierar från kväll till kväll, mer info Fjällpaket v2-5 2016.
Kommer ni hit en fredag eller lördag har vi öppet från kl. 17.30 med vårt nya koncept “Helkväll på fjället”! En fast meny komponerad efter säsongens bästa råvaror och noga utvalda drycker. Från helgen v5 och framåt kör vi vår “helkväll på fjället” varje tisdag-lördag ända fram till säsongsavslut den 24 april 2016.

Välkomna upp på fjället!

Detta inlägg är publicerat i Erbjudanden. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.