Sommar i Åre

Svemester planer i sommar?
Vi planerar för öppning onsdag 15 juli och hoppas på en härlig sommar & höst i Åre! Det är en ny och annorlunda situation, inte bara för oss, utan för hela världen. Vi jobbar hårt för att på alla sätt följa de rekommendationer som våra myndigheter går ut med och håller oss hela tiden uppdaterade. Mitt i allt detta så är det trots allt positivt att vistas utomhus. Vi är övertygade om att rörelse och en aktiv livsstil kommer att fortsätta vara viktigt efter Corona, med största sannolikhet till och med viktigare än det tidigare varit.

Kom och upplev Åre i sommar/höst! Här finns storslagen fjällmiljö, friskt luft och aktiviteter för alla åldrar. Vandring/cykling och trailrunning finns utanför knuten hos oss men Åre erbjuder så många fler utomhusaktiviteter – här finns något för alla!  Buustamon har boende med självhushåll eller hotellboende med frukost & middag. Sängarna är bäddade när ni kommer (även stugorna) och här finns tillgång till bastu & relax varje eftermiddag medan kockarna förbereder kvällens meny.

Svemester med “guldkant” – det är ni värda!
Boka boende, välj mellan rum/stuga eller lägenhet BOKA ONLINE !

Restaurangens öppettider

SOMMAR 15 juli – 15 aug
Ons – Lör (+tis v.30 – 31)
12-16  Fika, våfflor & glass, drop in
Ons – Lör
Boka online

17-23  Kvällens meny/ barnmeny

HÖST 21 aug – 27 sept
Lör
12-16 Fika & våfflor, drop in
Fre & Lör
Boka online
17-23 Kvällens meny / barnmeny

HÖSTLOV 28 okt – 1 nov
Boka online
Ons – Lör
12-16 Fika, våfflor, drop in
Ons – Lör
Boka online
17-23 Kvällens meny / barnmeny

Detta inlägg är publicerat i Aktuellt på Buustamon, Erbjudanden. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.