Sommar & höst 2022

Kom och upplev Åre i sommar/höst! Här finns storslagen fjällmiljö, friskt luft och aktiviteter för alla åldrar. Vandring/cykling och trailrunning finns  direkt utanför knuten men Åre erbjuder så många fler aktiviteter – här finns något för alla!  Buustamon har boende med självhushåll eller hotellboende med frukost & middag. Sängarna är bäddade när ni kommer (även stugorna) och här finns tillgång till bastu & relax varje eftermiddag medan kockarna förbereder kvällens meny.

Svemester med “guldkant” det är ni värda!
Boka boende, välj mellan hotellrum, stuga eller lägenhet Boka boende !

Restaurangens öppettider
Planerar du att gå en tur på Åreskutan eller i vackra Ullådalen? Boka in ett stopp hos oss och avsluta dagen med bastu och bad i våra utomhusbad och njut av kvällens meny. Här finns också en perfekt möjlighet att utmana familjemedlemmarna i vår Aktivitetsbana, öppen 12 – 17 med start inifrån restaurangen.

SOMMAR 5 juli – 13 aug
Tis – Lör
11.30 – 15  Lunch/fika, våfflor & glass, drop in
Tis – Lör
17.30 – 23  Kvällens meny/ barnmeny, Boka bord!

SPECIAL ERBJUDANDE tom 2022-11-05
Boka bad & relax!
Kvällen börjar i relaxavdelningen med gemensam bastu & varma utomhusbad. Efter badet serveras kvällens 3-rättersmeny som varierar från kväll till kväll. Ingen åldersgräns, 16 personer per tillfälle!
Boka snaps & Jämtländska delikatesser!
Kvällen börjar 18:00 med provsmakning av snaps och Jämtländska delikatesser i vårt bränneri. Därefter serveras varmrätt och dessert i restaurangen. Åldersgräns 18 år.

FAMILJEKAMPEN tisdagar & lördagar 14.00-17.00

Utmana familjen i en aktivitetskamp i fjällmiljö. Banan är 800 meter lång och innehåller 8 stationer. Anmälan sker på plats.
Pris SEK 195/person inkl. fika våffla & kaffe, te eller varm choklad. Passar bäst föräldrar och barn (5-12 år).

HÖST 18 aug – 8 okt
Fre – Lör
11 – 16 Lunch/fika & våfflor & glass, drop in
Tor – Lör
Boka online
17 – 23 Kvällens meny / barnmeny

HÖSTLOV 1 nov – 5 nov
Boka online
Tis – Lör
11 – 16 Lunch/fika, våfflor & glass, drop in
Tis – Lör
Boka online
17 – 23 Kvällens meny / barnmeny

Detta inlägg är publicerat i Aktuellt på Buustamon, Erbjudanden. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.