fjällkonferens

Unik mötesmiljö

Buustamon ligger i vackra Ullådalen, halvvägs upp på Åreskutan i storslagen fjällmiljö. Stället lämpar sig för sällskap från åtta upp till fyrtio personer och har öppet året om. Vi har full service för er, tillhandahåller ett personligt boende och serverar fantastiska måltider i vår välrenommerade restaurang. Här finner ni en perfekt och inspirerande miljö för konferenser, kurser, teambuilding, kick off, ledningsgrupper eller annan representation. Boende i 12 dubbelrum totalt 24 bäddar (40 bäddar med våra stugor).

Nyhet! Boka vår populära Tentipi för utomhus lunch / middag / konferens / after ski/hike, plats för max 72 personer.

Boka hela stället - hösten 2023

Frukost
Gofika
Lunch inne/ute inkl. dryck

Aktiviteter
* Vandring på fjället
* Cykla mountainbike
* Fjällridning / forspaddning / fiske
* Utflykt i närområdet

Bastu & bad i varma utomhusbad
Kvällens meny

Kontakta bokning@buusta.se

aktiviteter i åre

Fler exempel på aktiviteter »

collage med bilder från teamutveckling

Träna teamet

Vi erbjuder teamutveckling och ledarskapsutbildning, ensamt eller i kombination med fysisk aktivitet. I våra unika koncept Träna Teamet och Fysiskt Ledarskap kombinerar vi team- och/eller ledarutveckling med fysisk träning och hälsa.

Lite kort om våra handledare Ann & Maria
Med en kombination av energi, kunskap och erfarenhet har Ann ett handledarskap som utmanar och inspirerar. Ann har lång erfarenhet av att handleda och utbilda team, hon är certifierad UGL och UL-handledare, teamutvecklare samt utbildad samtalsledare och konflikthanterare.

Maria brinner för att utbilda och motivera andra människor till utveckling och positiv förändring. Hon har en gedigen bakgrund inom fysisk träning och är licencerad Personlig Tränare, certifierad Löpcoach och utbildad Funktionell Tränare. Maria jobbar med träning utifrån ett helhetsperspektiv där träning, vardag, vila, kost är viktiga faktorer.

Sammanfattningsvis erbjuder Ann & Maria utbildningar och föreläsningar inom:
– Ledarskap
– Medarbetarskap
– Grupprocess
– Konflikthantering
– Presentationsteknik
– Kommunikation & Feedback
– Stress
– Positiv Psykologi

som alla kan kombineras med fysisk träning och hälsa. Läs mer »

Er tid och möjlighet styr innehållet med fokus på utmaningar som stärker er grupp och i kombination med fantastiska måltider och inspirerande miljö. Kontakta Buustamon för ett upplägg.

 

Nyhetsbrev


You are now subscribed