Konferens “Träna teamet”

_E0C5668 (2) (1024x683)
Vi erbjuder teamutveckling och ledarskaps
utbildning, ensamt eller i kombination med fysisk aktivitet.
I våra unika koncept Träna Teamet och Fysiskt Ledarskap kombinerar vi team- och/eller ledarutveckling med fysisk träning och hälsa.Vandring Buustamon

Buustamons Fjällgård ligger avskilt halvvägs uppe på Åreskutan och går perfekt att kombinera med utomhusaktiviteter, träning utifrån individuella förutsättningar, _E0C5581teamutveckling, ledarskapsutbildning, god mat och energipåfyllning. Lite kort om våra handledare Ann & Maria;

Med en kombination av energi, kunskap och erfarenhet har Ann ett handledarskap som utmanar och inspirerar. Ann har lång erfarenhet av att handleda och utbilda team, hon är certifierad UGL och UL-handledare, teamutvecklare samt utbildad samtalsledare och konflikthanterare.

Maria brinner för att utbilda och motivera andra människor till utveckling och positiv förändring. Hon har en gedigen bakgrund inom fysisk träning och är licencerad Personlig Tränare, certifierad Löpcoach och utbildad Funktionell Tränare. Maria jobbar med träning utifrån ett helhetsperspektiv där träning, vardag, vila, kost är viktiga faktorer.

Gemensamt för Ann & Maria är att de båda har egen erfarenhet av att leda egna team. Maria med en bakgrund som officer och polis och Ann med en bakgrund som officer och Ledarskapslärare vid Försvarshögskolan.

Sammanfattningsvis erbjuder Ann & Maria
utbildningar och
föreläsningar inom:


– Ledarskap
– Medarbetarskap
– Grupprocess
– Konflikthantering
– Presentationsteknik
– Kommunikation & Feedback
– Stress
– Positiv Psykologi

som alla kan kombineras med fysisk träning och hälsa.

Er tid och möjlighet styr innehållet med fokus på utmaningar som stärker er grupp och i kombination med fantastiska måltider och inspirerande miljö. Kontakta Buustamon för ett upplägg, vi tar emot grupper från 8 personer maj-november, välkomna upp till Årefjällen!

Detta inlägg är publicerat i Aktuellt på Buustamon, Erbjudanden. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.