buustamon_20153923buustamon_201538801F6A2856

Restaurang 732 möh Åreskutan

Konferens, fest, bröllop eller bara avkoppling

Vårt kök brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som står att finna naturligt i Jämtland. De tillagas från hjärtat och ofta med inspiration från olika bergsområden över hela världen. Till maten har vi ett generöst utbud av vin, champagne och andra ädla drycker. Boka vårt bränneripaket och prova snaps som tillverkas i bränneriet! Detta avnjuter ni i en stämningsfull miljö i restaurangen framför brasan eller vår-sommar-höst, utomhus på altanen. Unna er skidåkning eller vandring med guldkant!

ÖPPETTIDER

Höst 26 aug – 8 okt
Fre & Lör, bordsbokning
18-23  Bränneripaket - bränneribesök & 2-rättersmeny
18-23  Fjällpaket - varma utomhusbad & 3-rättersmeny

Julbord 2 – 24 dec
Fre & Lör (andra dagar, kontakta oss för aktuell information)
18.30  (2-3 dec, 9-10 dec, 16-17 dec)
15.30 & 18.30  (23 dec)
12.00 & 15.30 & 19.30  (24 dec)

Barmark aug – nov övriga dagar,
förbokade grupper
Boka en meny för hela ert sällskap och vi öppnar upp för grupper på minst 20 personer. Har vi andra bokningar tar vi gärna emot flera mindre sällskap, kontakta oss för aktuell information.

Vinter 25 dec – 23 april
Alla dagar
10–15  Fika
11–15  Lunch
15–16  Fika (från v.5 när Rödkulleliften har öppet längre)
Tis–Lör
18–23 ”Helkväll på fjället”

Sommar 12 juli – 12 aug
Ons-Lör
15-18  Barmeny, fika och våfflor, drop in
18-23  Bränneripaket – varma utombad & 2-rättersmeny
18-23  Fjällpaket – varma utomhusbad & 3-rättersmeny

Menyer Barmark

Höstmeny 2016
Öppet fre & lör 26 aug – 8 okt.
Gruppmeny maj-nov 2016
Öppet maj-nov, för grupper på minst 20 personer

Menyer Vinter

Nyårsmeny 2015
Torsdag 31 dec har vi en fast meny och 2 sittningar:
1. 17.30-20.00, pris 795/person
2. 20.30-23.30, pris 995/person (åldersgräns 20 år)
Helkväll, Buustamon v16 2016
Öppet tis-lör tom 23 april, en fast säsongsanpassad meny, bordsbokning
Fjällpaket, v2-5 vintern 2016
Öppet tis-tor v2-5, en fast 3-rättersmeny, bordsbokning
Lunch på fjället vintern 2016
Öppet 25 dec-23 april, alla dagar 11–15, drop in
Gruppmeny vintern 2016
För grupper på minst 20 personer, öppet även andra dagar